Introducés

Wat is er mooier dan een goede golfvriend of -vriendin kennis te laten maken met onze club en onze baan? U kunt een teetime voor u en uw gast onbeperkt vooruit reserveren. Uw gast moet wel minimaal in het bezit zijn van het GVB. Op de dag van spelen bent u natuurlijk ook zelf aanwezig om mee te spelen. U mag per golfronde maximaal twee introducés mee in de baan nemen.

 

Vooraf reserveren

Om teleurstellingen te voorkomen, is het noodzakelijk om voor u en uw introducé vooraf een teetime te reserveren. Voordat u dit doet, raden wij u aan het actuele baanprogramma te raadplegen. Zo weet u zeker dat u kunt spelen op een moment dat de baan beschikbaar is. U dient twee stappen te volgen voor uw reservering.

  • Via de ITG webapp reserveert u een starttijd op de gewenste datum en tijd.
  • Vervolgens stuurt u een mail aan reserveren@lochemsegolfclub.nl en u geeft hierin aan welke gast(en) u wilt toevoegen, hun handicap en registratienummer.

Wilt u een reservering met introducé méér dan een week van tevoren vastleggen, dan kunt u dit niet zelf. Wij helpen u natuurlijk graag, stuur ook dan een e-mail naar reserveren@lochemsegolfclub.nl.

 

Bij aankomst

Op de gereserveerde datum meldt u zich met uw introducé in de golfshop. Hier toont uw gast haar of zijn NGF-pas. De golfshop kan vragen naar het legitimatiebewijs van uw gezelschap. U of uw gast betaalt de greenfee, de greenfeekaart wordt goed zichtbaar aan de golftas of trolley bevestigd.

 

Voorwaarden aan introduceren

  • Introducés dienen in het bezit te zijn van een EGA-handicap.
  • U kunt als lid door het jaar heen onbeperkt introduceren, met een maximum van 2 introducés per ronde.
  • U moet zelf met de introducé(s) meespelen.
  • Een introducé mag in het totaal per jaar maximaal vijf keer tegen introductietarief op de Lochemse worden geïntroduceerd. Daarna kan deze speler niet meer door u worden geïntroduceerd en gelden de normale dagcontributies. 

 

Introductieprocedure op de speeldag

  • U moet ervoor zorgen dat op de speeldag de introducés worden geregistreerd en hun dagcontributie wordt betaald.
  • Een introducé moet hierbij zelf een geldige NGF-pas tonen. Indien er om wordt gevraagd bij de registratie, moet een introducé ook een geldig legitimatiebewijs tonen.

U meldt zich met uw introducé(s) vooraf aan het spelen bij de shop voor registratie en betaling van de dagcontributie:

 

  • Indien u speelt voor 9 uur, dus voordat de shop open is, dan meldt u zich niet vooraf aan maar direct aansluitend na het spelen van de ronde.
  • Indien u speelt nadat de shop al gesloten is, of op een dag dat de shop niet opengaat, dan neemt Le Rève de taak van de shop over. 

Tarief introducé

Voor dagcontributie introducé zie Tarieven.