Leer golfen op de Lochemse Golfclub! 

JeugdGolf

Wil jij leren golfen zodat je met je ouders, broer, zus, vriend of vriendin straks de grote baan in kunt? Maak dan nu gebruik van de voordelige starterscursus JeugdGolf van de Lochemse Golfclub.

Je doet mee met 10 groepslessen van een van onze golfprofessionals en je gaat 2 keer met de golfpro de baan in! Op de driving range mag je gedurende 3 maanden zo veel ballen slaan als én wanneer jij maar wilt. Ook mag je onbeperkt gebruikmaken van alle oefenfaciliteiten: chippinggreens, oefengreens en oefenbunkers. Op de Par-3 oefenbaan speel je altijd in overleg met jouw golfleraar. Tijdens deze drie maanden staan natuurlijk golfclubs en ander materiaal voor je klaar. Je hoeft dus nog niets aan te schaffen, dat scheelt!

Voor de groepslessen geldt een minimum aantal deelnemers van 6 personen. Meld jij jezelf met 6 of meer deelnemers aan, dan bepaal je in overleg met de golfpro de dagen en tijden van jouw groepsles. Maar je kunt ook alleen jezelf aanmelden. Dan deelt de golfpro jou bij een ander groepje in.

Aan het eind van deze 3 maanden doe je theorie- en praktijkexamen. Zo haal je jouw golfvaardigheidsbewijs (GVB) en jouw allereerste golfhandicap (Hcp 54).

 

JeugdGolf:

  • 10 groepslessen van een van onze golfprofessionals (45 minuten per les).
  • 2 baanlessen van 90 minuten op de echte, grote 18-holes golfbaan.
  • Onbeperkt gebruik van de oefenfaciliteiten gedurende 3 maanden.
  • Inclusief theorie- én praktijkexamen.
  • Inclusief gebruik van golfclubs, golfballen en ander materiaal.
  • Prijs: € 99,- per persoon.

Je kunt je aanmelden voor het JeugdGolf starterspakket door onderstaande button aan te klikken en dan het formulier in te vullen en te versturen.

 

Aanmelden JeugdGolf starterscursus