Golfclinics

Bij een clinic worden alle facetten van de golfsport behandeld, uiteraard altijd afhankelijk van de tijdsduur en weersomstandigheden. Denk hierbij aan: demonstratie van slagen door de professional, afslaan op de drivingrange, putten, chippen en het bunkerspel. Op onze par-3 baan zijn 3 uitdagende holes die ook in wedstrijdvorm met elkaar kunnen worden gespeeld. Golfervaring is niet vereist. Uiteraard kunnen golfers met handicap 36 tijdens de clinic 9 of 18 holes spelen op onze fantastische 18-holes golfbaan.

 

Twee uur durende clinic

Tijdens de twee uur durende clinic wordt er een demonstratie gegeven door een golfprofessional. Daarna wordt er geput, gechipt en afgeslagen op de drivingrange. 

Drie uur durende clinic

Tijdens de drie uur durende clinic wordt er een demonstratie gegeven door een golfprofessional. Daarna wordt er geput, gechipt, bunkerslagen geoefend en wordt er afgeslagen op de drivingrange. Tijdens het laatste uur wordt de par-3 baan gespeeld. Drie leuke par-3 holes waarin je alle facetten van de golfsport meekrijgt. Van afslaan tot putten. Van waterhindernis tot bunker!

 

Kosten

De kosten zijn  € 125,- per uur (exclusief btw) op basis van 8 personen, 16 personen kost € 250,- per uur (exclusief btw) 24 personen kost € 375,- per uur (exclusief btw) etc. Uiteraard is dit inclusief materiaal en golfballen. 


Mochten er vragen zijn, wilt u een datum reserveren of anderszins contact? Mail dan naar info@ecclesgolf.nl of bel naar +31 (0)573 25 43 23 (optie 1)