Golfshop en pro

Eccles Golf Academy is gevestigd bij de Lochemse Golfclub. Een golfacademy en vereniging waar veel mogelijk is.

U kunt bij ons terecht voor het volgen van individuele lessen, maar ook voor het volgen van lessen in groepsverband. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor het fitten van clubs.

 

Voor de beginnende golfer hebben we samen met de vereniging het introductiepakket 'IntroGolf' samengesteld. Heeft u deze met succes doorlopen dan kunt u doorgaan met een echte handicap golfcursus.


Voor golfers die graag een lagere handicap willen bereiken of constanter willen spelen, maken wij gebruik van innovatieve apparatuur. De Trackman, de Sams Puttlab & MySwing worden gebruikt door ons team van professionals om golfers nog beter te kunnen begeleiden.

De merken golfclubs die wij vertegenwoordigen zijn Titleist, Ping & Callaway. We verkopen putters en chippers van dezelfde merken, maar zijn ook vertegenwoordiger van de putters van Odyssey.


In onze golfshop vindt u kleding, schoenen, golfballen, handschoentjes en accessoires van de merken Foodjoy, Alberto, Cross, Peter Miller, Only-M, Daily en Lutha.
 

Benieuwd?
Kom gerust eens langs of bel ons voor meer informatie. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor het inboeken van een les of het bespreken van andere golfgerelateerde zaken.

Met sportieve groet,

Richard Eccles

 

 

Eccles Golf Academy


Sluitdijk 4
7241 RR Lochem

 

Telefoon: 0573 - 25 43 23 (kies optie 1)
Mobiel: 06 - 30 72 65 75
E-mail: info@ecclesgolf.nl of richard@ecclesgolf.nl
Website: www.ecclesgolf.nl