Golfshop en pro

De Eccles Golf Academy is gevestigd op de Lochemse Golfclub. Een golfacademy waar veel mogelijk is! Zowel het volgen van lessen (individueel en in groepsverband) als het fitten van clubs.

Voor de beginnende golfer hebben we samen met de vereniging een introductiepakket (Introgolf) samengesteld. Daarna kan doorgegaan worden met een handicapcursus.

Voor golfers met een handicap, de betere speler en de spelers die een lagere handicap willen of constanter willen spelen, maken wij gebruik van innovatieve apparatuur. De Trackman, de Sams Puttlab & MySwing worden gebruikt door de professionals om de golfers nog beter te kunnen begeleiden.

 

In de golfshop, welke ook onder Eccles Golf valt, vindt u kleding, schoenen, golfballen, handschoentjes & accessoires van de merken Foodjoy, Alberto, Cross, Peter Miller, Only-M, Daily & Lutha.
De merken van de golfclubs zijn: Titleist, Ping & Callaway. Voor putters/chippers gebruiken we ook deze merken maar ook Oddesey.

 

Benieuwd? Kom gerust langs of bel voor meer informatie, het inboeken voor lessen of het bespreken van andere golf gerelateerde zaken. richard@ecclesgolf.nl, www.ecclesgolf.nl, 06-30726575.