Matchplay en Strokeplay clubkampioenschappen 2020

30 juli 2020

Aan al onze sportieve leden,

Het is gelukt om samen met een grote groep vrijwilligers vorm te geven aan de ‘COVID-19-proof’ clubkampioenschappen. De speeldata zijn bepaald. Nu kunnen we de volgende stap zetten en dat is een planning en speelschema maken. Gezien de behoorlijke tijdsdruk hebben we helaas met strakke deadlines te maken. Hiervoor vragen wij uw begrip.

MATCHPLAY CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2020

• Inschrijving start op zaterdag 1 augustus om 08.00 uur.
  • Inschrijving sluit op vrijdag 14 augustus om 17.00 uur.
  • Start voorrondes van 17 augustus tot 7 oktober (laatste speeldag).
  • Finale op zaterdag 10 en zondag 11 oktober met 2 rondes per speeldag om 08.30 en 13.30 uur.
  • Laatste 16 en laatste 8 op zaterdag 10 oktober.
  • Halve finales en de finaleronde op zondag 11 oktober.

De regels:

• Finales op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020. Geef u alleen op als u beide dagen kunt spelen!
  • Voorrondes verlopen COVID-19-proof via ‘MDS-stijl’. Dus u dient samen speeldata af te spreken vanaf 17 augustus tot uiterlijk 7 oktober. De exacte deadlines bepalen we zodra we het totaal inschrijvingen weten.
  • Als er tussen spelers geen afspraak gemaakt kan worden, dan gaat de laagste handicap automatisch door naar de volgende ronde.

Categorieën

• Senioren dames en heren (geel en rood): u bent per 1 augustus 50 jaar of ouder.
  • Standaard dames en heren (wit en blauw): geen leeftijdsgrenzen.
  • Let op: u kunt maar aan één categorie meedoen. Wanneer u 50 jaar of ouder bent, zult u moeten kiezen of u aan de standaard- of de seniorencompetitie deelneemt.
  • In het verleden hebben we meegemaakt dat in bepaalde categorieën niet voldoende aanmeldingen waren om een echt kampioenschap te kunnen spelen. Daarom houden we ook dit jaar minimaal 8 inschrijvingen per categorie aan om deze te laten doorgaan. Ook behouden wij ons het recht voor om de standaard- en seniorencompetitie samen te voegen als dit nodig is.

Gezien alle COVID-19-maatregelen zullen we u gedurende het gehele kampioenschap per e-mail informeren. U dient ook de uitslagen per e-mail of WhatsApp aan ons door te geven. Vanzelfsprekend houdt u zich ook tijdens deze wedstrijden aan het op de club actieve coronaprotocol.

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

STROKEPLAY CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2020

De speeldata zijn zaterdag 29 en zondag 30 augustus

• Inschrijving start op zaterdag 1 augustus om 08.00 uur.
  • Inschrijving sluit op woensdag 26 augustus om 17.00 uur.

De regels:

• Speeldagen op zaterdag 29 en zondag 30 augustus. Geef u alleen op als u beide dagen kunt spelen!

Categorieën

• Senioren dames en heren (rood en geel): u bent per 1 augustus 50 jaar of ouder. Zaterdag 18 holes + zondag 18 holes.
  • Standaard dames en heren (blauw en wit): geen leeftijdsgrenzen. Zaterdag 2x 18 holes + zondag 1x 18 holes.
  • Wij houden ons het recht voor om bij heel veel inschrijvingen het veld te limiteren. Dit zal dan gebeuren op basis van handicap en/of inschrijfdatum als het gaat om aanmeldingen in de laatste week voorafgaand aan de speeldagen.- In het verleden hebben we meegemaakt dat bepaalde categorieën niet voldoende aanmeldingen hadden om een echt kampioenschap te spelen. Daarom houden we ook dit jaar minimaal 8 inschrijvingen per categorie aan om deze te laten doorgaan. Ook behouden wij ons het recht voor (indien dat nodig is) om de standaard- en seniorencompetitie samen te voegen.

Gezien alle COVID-19-maatregelen zullen we gedurende het gehele kampioenschap per e-mail met u communiceren. Vanzelfsprekend houdt u zich ook tijdens deze wedstrijden aan het op de club actieve coronaprotocol.

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Alle prijsuitreikingen zullen op een later tijdstip en in overleg met het bestuur plaatsvinden.

Met sportieve groet,
De vrijwilligers

Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar Frans Wittenberg: frans.wittenberg@gmail.com.