Opfrisser Regelkennis Competitiespelers

30 januari 2020

Wel eens een hole verloren omdat je de regels niet goed genoeg kende? Dat gaat je in de competitie 2020 niet gebeuren natuurlijk!
Hans Knegt en Arnoud Vermei zetten jou en je teamgenoten in 90 minuten weer even helemaal op scherp. Natuurlijk is er speciale aandacht voor matchplay, foursomes en four-balls. De meest voorkomende regelkwesties passeren de revue en we sluiten af met een wedstrijdje. We blijven immers competitiespelers.

Je kunt (met je team of individueel) inschrijven op een van de vier opfrissessies op zondag 8 of zaterdag 14 maart a.s, op beide data een ochtend- en middagsessie. Per sessie is ruimte voor maximaal 30 deelnemers. Reserveer snel een plekje en schrijf je in via de wedstrijdmodule op onze website bij 8 en 14 maart of via de zuil in de hal van ons clubhuis.