Op de teebox met..... JWS Groep

26 maart 2020

Onze club telt zo’n 40 businesspartners. Mede dankzij hun financiële steun bieden wij een golfbaan van topkwaliteit. Welke bedrijven zijn businesspartner? En wie is het sportieve gezicht achter het bedrijf? Maandelijks laten we één van de businesspartners aan het woord. Deze keer slaat Jurik Okma van JWS Groep af.

 

JWS Groep met vestigingen in Raalte en Leusden is pionier in innovatieve hard- en software voor documentverwerking. Het bedrijf JWS is opgericht in 1979, er werken in totaal 14 medewerkers en het bedrijf werkt daarnaast met een flexibele schil van zo’n 20 mensen. JWS Groep is de oudste en grootste Konica Minolta-dealer van Nederland en richt zich op driepijlers: kantoor- en projectinrichting, beveiligde en gecertificeerde printoplossingen en een efficiënte en veilige documentverwerking.

 

Over JWS Groep

Directeur Jurik Okma (53) vertelt over de activiteiten van zijn JWS Groep: “Bedrijven en organisaties schakelen ons vooral in om hun documentstromen goed en professioneel in te richten. Daar hebben wij alle expertise voor in huis. Bovendien zijn we in staat om snel en flexibel te schakelen als het nodig is, bijvoorbeeld bij een storing of defect van een apparaat. Veilige en gecertificeerde documentverwerking staat bij ons altijd op nummer 1. In het kader van risicomanagement en de eisen van deze tijd hechten onze klanten hier ook steeds meer waarde aan. Ook stellen ze onze innovatieve oplossingen voor kantoor- en projectinrichting zeer op prijs. Dat is waar we voor gaan en waar we het allemaal voor doen!”

 

Leuke groep

Wat voor veel businesspartners geldt, geldt ook voor Jurik: “Dankzij het bedrijfslidmaatschap kan ik op een prettige manier werk en ontspanning combineren. Samen met andere ondernemers in verschillende beroepsgroepen.” Namens JWS Groep doet Jurik (handicap 17,3) al jarenlang fanatiek mee aan de bedrijvencompetitie. “We vormen met elkaar een leuke groep, waarbij gezelligheid en competitie goed in balans zijn. Ik hoop dat we, ondanks deze onzekere tijden, weer snel de competitie kunnen hervatten. En vooral dat wij elkaar in goede wederzijdse gezondheid de hand mogen schudden!”