TopTracer

25 juli 2022

Beste leden,

Wellicht bent u inmiddels op de driving range geweest en heeft u het gezien....  er is de afgelopen week het nodige veranderd!

Het automatisch ballenrapen en maaien kende u waarschijnlijk al, maar sinds deze week hebben we nieuwe ballenmandjes, nieuwe afslagmatten en TopTracer!

De eerste berichten zijn veelbelovend, gebruikers zijn er zeer enthousiast over. TopTracer heeft enorm veel leuke mogelijkheden om uw slagen te oefenen, wat soms toch een beetje saai kan worden, maar u op deze manier een enorme positieve boost geeft. Er kunnen allerlei games gespeeld worden en ook een rondje op een andere mooie golfbaan in de wereld is mogelijk.

Om u hiermee vertrouwd te maken en de nodige uitleg te geven, organiseren we de komende weken een aantal instructiebijeenkomsten op de driving range. Wilt u komen kennismaken met TopTracer, schrijft u zich dan in. In Proware hebben we hiervoor ‘wedstrijden’ aangemaakt, zodat u verzekerd bent van een plaats en een duidelijke uitleg. Hierna kunt u optimaal gebruikmaken van het systeem en het ook eventueel uitleggen aan anderen.

Data instructiebijeenkomsten (opgave via de wedstrijdkalender in Proware):

Zaterdag 20 augustus 11.00 uur
Zaterdag 27 augustus 11.00 uur
Zaterdag 3 september 11.00 uur

Voor sommige games is het noodzakelijk een TopTracer account aan te maken op uw mobiele telefoon.

Wanneer u dan aankomt op de driving range, scant u de code en vervolgens zal het systeem u welkom heten. Alles wat u daarna doet, wordt opgeslagen in uw account en dit kunt u dan thuis rustig bekijken.

Hier kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft. Mocht u nog vragen hebben, mail ons dan op toptracer@lochemsegolfclub.nl

U, als lid, mag vanaf heden zoveel oefenen en gebruikmaken van de TopTracer op de driving range als u wilt. Wij verwachten echter dat het de komende periode wel drukker zal zijn omdat het allemaal nieuw is. Wilt u, wanneer u een tijdje geoefend heeft en er staan andere leden te wachten, uw plekje weer vrijgeven?

Met vriendelijke groet,

Dennis Jansen