Op de teebox met...... Klein Beernink

22 januari 2020

Onze club telt zo’n 40 businesspartners. Mede dankzij hun financiële steun bieden wij een golfbaan van topkwaliteit. Welke bedrijven zijn businesspartner? En wie is het sportieve gezicht achter het bedrijf? Vanaf nu laten we maandelijks één van de businesspartners aan het woord. Namens Klein Beernink uit Deventer slaat Ron Guijt als eerste af.

 

Klein Beernink B.V. bestaat al sinds 1882 en levert alles voor de werkplek. Met 9 mensen in dienst zijn zij spin in het web voor menig ondernemer en inkoper. Ruim 40.000 artikelen zijn uit voorraad leverbaar, van balpennen, facilitaire producten tot ergonomische oplossingen.  In 2007 verkreeg het bedrijf het zeldzame predicaat hofleverancier.

 

Over Klein Beernink

Businessunitmanager en AV-specialist Ron Guijt (51): “Onze klanten hechten grote waarde aan persoonlijk contact en gedegen advies. Klanten bellen ons omdat we de zaken goed regelen. Daardoor kunnen zij zich met hun eigen bedrijf bezighouden. Een van onze specialismen is bijvoorbeeld ergonomie op de werkplek. Dat is bijna altijd maatwerk. Daarnaast hebben we alle kennis in huis over zakelijk drukwerk en audiovisuele oplossingen, zoals narrowcasting en interactieve presentaties. Natuurlijk hebben wij ook een webshop waar klanten voor inspiratie en bestellingen terechtkunnen. Kortom, Klein Beernink regelt alles voor je werkplek.”

 

Ontspannen en netwerken

Wanneer we Ron vragen wat voor hem reden was om bedrijfsdeelnemer te worden, antwoordt hij: “Al voordat ik meedeed, was Klein Beernink businesspartner. We hebben het lidmaatschap afgelopen jaren telkens verlengd omdat golfen een heel ontspannen manier is om met andere bedrijven in contact te komen en te blijven. En dat zet ik graag voort.”
Ron (handicap 24,3) doet ook mee aan de bedrijvencompetitie. “Wat mij zo aanspreekt, is de ongedwongen sfeer en gezelligheid. Terwijl tegelijkertijd sprake is van een gezonde en sportieve onderlinge competitie. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Dat maakt het zo leuk.”