Wij stellen u graag voor: onze nieuwe clubmanager

19 november 2021

We zijn verheugd u te laten weten dat per 1 januari 2022 Dennis Jansen onze nieuwe clubmanager wordt. Dennis is gekozen nadat verschillende bestuursleden met vijf kandidaten zeer uitvoerig (en soms meerdere malen) hebben gesproken.

Dennis kent onze club als spelend lid en ook vanuit zijn functie als interim-clubmanager in het verleden. Als vereniging kijken we uit naar een plezierige samenwerking, vanaf januari vindt de overdracht van werkzaamheden plaats.

Wij wensen Dennis veel succes en plezier in zijn nieuwe functie bij onze mooie vereniging. Tegelijkertijd willen wij Hardy Sevink hartelijk bedanken voor alles wat hij voor onze club heeft gedaan en wensen wij hem succes in zijn verdere loopbaan.

Lochemse Golfclub