HandicapTrofee 2023

18 september 2023

Op zondag 29 oktober a.s. om 11:00 uur wordt de jaarlijkse HandicapTrofee gespeeld, de Handicap- & Regelcommissie nodigt u allemaal hiervoor uit.

De wedstrijd wordt gespeeld in een shotgun met flights van maximaal 3 personen. De vorm is netto tegen par, dat wil zeggen als u 2 stablefordpunten haalt, krijgt u op die hole 0 punten. Haalt u 3 of meer stablefordpunten krijgt u +1 punt en haalt u 1 of minder stablefordpunten krijgt u -1 punt. De speler met het hoogste aantal punten mag een jaar lang de handicaptrofee op de schoorsteenmantel zetten. Uiteraard is de wedstrijd qualifying.

De inschrijfvoorwaarden voor de wedstrijd zijn als volgt:

  • Op het moment van inschrijven moet u 10 of meer qualifying kaarten hebben gespeeld in 2023, dit mogen ook 9 holes kaarten zijn.
  • Als u inschrijft terwijl u (nog) niet aan de bovenstaande voorwaarde voldoet, vervalt de inschrijving en kunt u het later nogmaals proberen als u wel aan die voorwaarde voldoet.
  • Er kunnen maximaal 60 spelers meedoen, de inschrijfdatum en -tijd wordt gehanteerd als volgordecriterium.

Hoe schrijft u in?

Stuur een mail naar HenR@lochemsegolfclub.nl met als titel “HandicapTrofee 2023 inschrijven” met daarin uw naam. Per mail kan slechts één persoon worden ingeschreven. De Handicap- & Regelcommissie verwerkt dan uw inschrijving.

 

Zorg dat de trofee bij u thuis komt te staan en schrijf snel in!

 

 

Handicap- & Regelcommissie

Lochemse Golfclub