Bericht van de Jeugdcommissie

18 januari 2023

Twee gratis proeflessen voor de jeugd! Wie wil er meedoen?
We zijn het jaar weer goed begonnen met enthousiaste jeugdleden. We organiseren van november t/m maart workshops op zondag (op inschrijving voor jeugdleden) en van april t/m oktober jeugdtrainingen in groepen van 8 tot 10 jeugdleden, ingedeeld op basis van niveau en leeftijd.
Naast de golftrainingen is er op vrijdag altijd een inloop, zodat de jeugd met elkaar de baan in kan en 9 holes kan lopen (met golfhandicap en zonder golfhandicap de kleine baan), onder begeleiding van een professional of de Jeugdcommissie.

Daarnaast zijn er verschillende wedstrijden en competities voor de jeugd.

Geïnteresseerden voor de jeugdlessen (t/m 23 jaar) kunnen 2 gratis proeflessen aanvragen via jeugd@lochemsegolfclub.nl  Mocht u vragen hebben, mail ons dan ook gerust.

Inventariseren Jeugdtraining van 5-8 jaar

Graag inventariseren we of de jonge jeugd ook wil gaan trainen. Wij als Jeugdcommissie zien natuurlijk de jeugd het liefst zo vroeg mogelijk op een spelende wijze kennismaken met de golfsport. We krijgen vaker de vraag of we ook iets organiseren voor de groep jongeren van 5-8 jaar om de golfsport eigen te maken. We kunnen dat zeker in samenwerking met de Eccles Golf Academy. De golfschool doet dat door middel van Snag-golf, veel spelelementen en speciaal ontwikkelde NGF-jeugdprogramma’s en trainingen.
Denkt u nu, dat is wat voor mijn kind, kleinkind of buurkind? Laat het graag voor 1 maart weten via jeugd@lochemsegolfclub.nl dan nemen wij contact op. Graag met naam, mailadres, leeftijd en dagen dat ze zouden kunnen trainen. Wij gaan vervolgens inventariseren en de eerste proeflessen inplannen in april als het ook wat warmer is. Wij zitten te denken bij interesse aan wekelijkse trainingen van 45 minuten.

Jeugdcommissie

Lochemse Golfclub