Wijziging samenstelling Damescomité

13 januari 2021

Op dinsdag 22 december heeft het Damescomité afscheid genomen van haar voorzitter Eveline Keulemans en bestuurslid Ingrid Haffmans. Nieuwe voorzitter Rian Lippmann staat met de overige comitéleden in de startblokken om de Damesdag vorm te geven.

Doe mee aan de Damesdag!

De Damesdag vindt iedere dinsdag plaats. Inschrijven kan tot en met zondagavond ervoor. Door Corona spelen we nu alleen tweebalrondjes over18 of 9 holes. Zodra het clubhuis weer open mag en de maatregelen voldoende versoepeld zijn, kunnen we weer leuke activiteiten organiseren zoals een vriendinnendag en speciale wedstrijdvormen. In principe kunnen dames meedoen met handicap 36 of lager. Heb je nog geen hcp 36, maar lijkt je deelname aan de Damesdag leuk? Mail of bel dan even met Rian Lippmann: meullipp@planet.nl / 0622980524.