Vriendinnendag op De Lochemse

11 juli 2019

Vriendinnendag op De Lochemse

Wat was het weer een feest op deze schitterende dag! Op 2 juli bezochten 52 dames de Vriendinnendag. Dit jaar was het thema "fris en fruitig” en dat inspireerde diverse dames. Van halsdecoraties van druiventrossen tot fruitige kettingen en van bloemige rokjes tot fruitige poloshirts.

Voordat iedereen de baan inging, kregen we bezoek van een (voor de meesten onder ons) onbekende gast. Een kolibrievlinder bezocht in alle rust de kleurige bloemen die op de buitentafels staan. Deze bijzondere vlinder wilden we allemaal bewonderen.

Gekozen was voor de spelvorm Chapman Greensome en op de 4 par 3 holes waren extra prijzen te verdienen. Dit zorgde voor een spannende wedstrijd. Na de wedstrijd werd iedereen onthaald met een heerlijk verfrissend glaasje bubbels. Aansluitend stond er een fantastische High Tea klaar. Berny en zijn team kregen hiervoor veel complimenten! Tijdens deze high tea werden de winnaars bekend gemaakt. Ook de prijzen waren afgestemd op het thema. Er kon gekozen worden uit diverse frisse (fruit)boompjes. Voor de 4 neary’s was er een fruitig toilettasje.

Winnaars 1e prijs: Liesbeth de Voogd met Adrie de Rijk

Winnaars tweede prijs: Ada Stipdonk en Wilma Ros

Winnaars derde prijs: Marijke Horensma en Greta Stok

Dat iedereen het een leuke dag had gevonden begrepen we uit de attente, lieve en leuke reacties van onze dames en hun vriendinnen, zoals:

"Jullie allen hebben gisteren mijn vriendin en mij een zeer plezierige dag bezorgd.

Ontzettend veel aandacht gegeven aan het slagen van de vriendinnendag. Bij binnenkomst is het dan ook

echt fris en fruitig. De high tea was geweldig”

“Wat zag het comité er gezellig uit met de mooie blauwe hoeden, alles zo goed verzorgd, zelfs bloemetjes

in de kleedkamer”

“ Wat een feest om op zo’n heerlijke dag erbij te mogen zijn, volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij”.

Het Damescomité hoopt ook volgend jaar weer op een prachtige dag met heel veel vriendinnen!