Op de teebox met… Beltman Makelaars

10 maart 2021

Dankzij de financiële steun van onze businesspartners bieden wij u een golfbaan van topkwaliteit. Wie zijn er businesspartner van onze club? En welke sportieve gezichten zitten er achter het bedrijf? Namens Beltman Makelaars uit Lochem slaan deze keer Nancy Boekelman en Rinze Addink af.

Voor veel inwoners van Lochem en daarbuiten is Beltman Makelaars aan de Smeestraat in Lochem een bekend adres voor de verkoop, verhuur en taxatie van woningen. De NVM-makelaar begeleidt sinds 1994 kopers en verkopers tijdens het hele aankoop- en verkoopproces. Naamgever Henk Beltman, bij velen van u als golfliefhebber bekend, ging in 2017 met pensioen. Het team dat al sinds jaar en dag samenwerkt besloot daarom de goede naam van het kantoor, dat in 2019 in Borculo een tweede vestiging kreeg, te behouden. In de Lochemse vestiging werken drie makelaar-taxateurs en drie binnendienstmedewerkers.

Grote vraag naar woningen

Kenners van de woningmarkt weten dat de vraag naar woningen in onze regio enorm groot is. “Ondanks de coronacrisis zien we dat woningen sneller dan ooit worden verkocht, vaak met biedingen boven de vraagprijs,” vertelt Rinze Addink. “Daar staat tegenover dat het aanbod van woningen laag is. En voor starters blijft het vinden van een betaalbare woning gewoon lastig. Voor ons blijft het zaak om juist in dit soort tijden de belangen van onze klanten optimaal te behartigen. Zij beoordelen ons gemiddeld met een 9,1. Daar zijn we natuurlijk trots op en dat houden we graag vast.” Volgens Nancy Boekelman komt dit vooral doordat het team altijd open en zeer betrokken is. “Er komt veel kijken bij het kopen en verkopen van je huis. Voor onze klanten is het altijd spannend. Of het nu gaat om een vrijblijvende waardebepaling of het ontzorgen tijdens een bezichtiging. Dan is het fijn als je een klik hebt met je makelaar en de samenwerking soepel verloopt.”

Finaledag kers op de taart

Nancy (hcp 10.3) werd een jaar geleden lid van de club en is in de baan kind aan huis. “Ik heb Rinze (hcp 39.8) flink aangemoedigd om ook te gaan golfen en met succes!” vertelt ze lachend. “Het is heerlijk om samen buiten het werk om een balletje te kunnen slaan, lekker ongedwongen en relaxt. Dat is meteen de reden waarom we bedrijfslid zijn geworden en aan de businesscompetitie deelnemen. We hebben leuk contact met collega-ondernemers, de ledensamenstelling is heel divers en de wedstrijden worden goed georganiseerd. Ik hoop dat de coronamaatregelen het snel toelaten dat we elkaar weer allemaal op de baan kunnen treffen en kunnen nagenieten op het terras van Le Rêve. De afsluitende finaledag is voor mij de kers op de taart. Die mag en wil je niet missen!”

Team Beltman, van links naar rechts: non-playing captain Rico van Ark, Rinze Addink en Nancy Boekelman.

Beltman Makelaars - businessinterview Lochemse Golfclub