Op de teebox met..... SignSellers

10 februari 2021

Onze club telt bijna 50 businesspartners. Mede dankzij hun financiële steun bieden wij een golfbaan van topkwaliteit. Welke bedrijven zijn businesspartner? En wie is het sportieve gezicht achter het bedrijf? Maandelijks laten we één van onze businesspartners aan het woord. Deze keer slaat Dennis Martens af. Hij is de eigenaar van SignSellers uit Lochem.

 

SignSellers is gevestigd aan de Aalsvoort 2A te Lochem en verzorgt voor bedrijven en organisaties hun visuele identiteit door onder andere belettering, buitenreclame, bewegwijzering, stickers en vlaggen te produceren en monteren. Het bedrijf bestaat sinds oktober 2019 en is opgericht na het vertrek van Duropanel (voorheen Rapitext) uit Lochem naar Eindhoven; Dennis is zelf oud-medewerker. Inmiddels werkt er een hecht team van vijf medewerkers binnen deze nog jonge organisatie. SignSellers is ook een erkend leerbedrijf en heeft regelmatig een stageplek voor aankomende signmakers.

 

Zichtbaarheid vergroten

Dennis Martens (42) vertelt: “We helpen bijvoorbeeld winkels met hun presentaties en winkelroutes om koopgedrag te stimuleren. Daarbij staat altijd het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers centraal. We denken graag mee over hoe je signing optimaal kunt inzetten om de zichtbaarheid van een organisatie, product en/of dienst te vergroten.” Ook bedrijven in de bouwsector en infrastructuur weten SignSellers inmiddels goed te vinden. “En we vervaardigen veel populaire Achterhoekse promotiematerialen, die we aanbieden via www.detrotseachterhoeker.nl,” vertelt hij. “Via ons netwerk werken we voor bijna alle grote retailers in Nederland. En in deze lastige coronatijd hebben we het ook extra druk met het fabriceren van houd-afstand-stickers, antimicrobiële folie, kuchschermen en digitale signing, dat laatste is steeds meer in opkomst. Kortom, wij vervelen ons niet.”

 

Contact met ondernemers

Zodra de coronamaatregelen het weer toelaten, neemt Dennis graag deel aan de bedrijvencompetitie. “Als jonge onderneming komen we graag met andere ondernemers in contact. En via de bedrijvencompetitie kunnen we op een ontspannende manier het nuttige met het aangename combineren.” Voordat het zover is, is er voor Dennis sportief werk aan de winkel: het behalen van zijn GVB. Dat staat hoog op zijn wensenlijstje. “Ik hoop dat dit gaat lukken voordat het nieuwe seizoen begint. Want ik heb veel positieve verhalen gehoord over de competitieavonden en de bijbehorende culinaire omlijsting. Die hebben mij enthousiast gemaakt, ik zou dus heel graag meedoen.”

 

Het team van SignSellers op de werkvloer, in het midden eigenaar Dennis Martens.