NGF Contributieverzekering

08 juni 2022

Het komt een aantal keer per jaar voor dat een lid door een blessure, ziekte of onvoorziene operatie gedurende lange tijd niet kan spelen. Soms krijgt ons secretariaat of bestuur dan de vraag om korting op de contributie óf algehele restitutie van de contributie.

De afspraak die we als leden onderling hebben gemaakt, geeft hiervoor echter geen mogelijkheid. De Lochemse Golfclub kent een jaarcontributie en in ons huishoudelijk reglement – dat is vastgesteld door de ALV – staat vermeld dat er geen korting of restitutie plaatsvindt.

Oplossing
Er is echter een oplossing voorhanden via de Nederlandse Golf Federatie. U kunt als golfer uw verenigingscontributie geheel óf gedeeltelijk via de NGF verzekeren.

Om het u gemakkelijk te maken volgt hieronder de link. Het neemt het gemis van regelmatig golfen niet weg, maar het zal zeker de pijn verzachten!

Met sportieve groet,

Dennis Jansen, clubmanager