Clubkleding weer beschikbaar

07 februari 2024

De laatste 2 jaar hebben we speciale clubkleding: Een blauwe trui en een witte polo met ons nieuwe logo. Op verzoek van de dames is er ook een sleeveless polo bijgekomen. Uiteraard kunnen ook niet-competitiespelers deze kleding bestellen. Momenteel hebben we enkele pasmodellen op voorraad in de shop.

Polo en golftrui van Glenmuir
Ons eenmalige aanbod is als volgt:

Totale kosten voor polo (keuze uit korte mouw of sleeveless) en trui, beiden van Glenmuir en inclusief het borduren en aanbrengen van ons clubembleem: €130,-.

Dit is een fikse korting die door sponsoring en een subsidieregeling mogelijk gemaakt wordt. Rechtstreeks bij de leverancier kost deze set ongeveer € 200,-.

U kunt de polo, sleeveless polo en de trui natuurlijk ook los bestellen, de prijzen zijn dan als volgt:

Polo korte mouw €40,-, sleeveless polo €40,- en trui € 90,-.

Bestellen:
Graag doorgeven via golfshop@ecclesgolf.nl uiterlijk vrijdag 16 februari a.s.

• Welke polo en/of trui gewenst is,
  • naam persoon en
  • naam Teamcaptain.

Met vriendelijke groet en graag tot in de shop,