Contributiefacturen 2019

06 december 2018

Het secretariaat heeft vandaag de contributiefacturen voor het jaar 2019 per e-mail aan alle leden met een jaarcontributie verzonden. U kunt deze voldoen via de bijgevoegde betaallink Mollie.

Indien u deze niet heeft ontvangen, controleert u eerst even of deze in uw mapje spam of ongewenst mail terecht is gekomen. Indien u geen mail kunt terugvinden van de Lochemse Golfclub, neemt u dan contact op met het secretariaat via secretariaat@lochemsegolfclub.nl of belt u tijdens kantooruren 0573-254323, optie 2. Wij sturen u dan alsnog uw factuur toe per post.

N.B. Leden met een gespreide betaling ontvangen dus nu geen factuur. De eerste incasso voor 2019 zal
         begin januari plaatsvinden.
         Het bedrag van deze incasso is hoger vanwege de eenmalige jaarlijkse bijdragen voor
         ballengeld, horeca en NGF. Wilt u hier rekening mee houden?