Nieuws van de Rabbits

24 mei 2018

De deelname aan de rabbit inloop op de woensdagavonden is fors toegenomen. Op basis daarvan is het beschikbaar stellen van de holes 1 t/m 5 uitgebreid naar shotgun op de holes 1 t/m 9.

Daardoor kunnen negen flights tegelijk starten en kan de avond na de prijsuitreiking afgesloten worden met een gezamenlijke maaltijd door diegenen die dat willen.

Nieuwe leden maar ook beginnende golfers leren baan en club kennen, en kunnen onder begeleiding van ervaren golfers met hcp < 36 werken aan hun spel.

Gebleken is dat de schroom om deel te nemen en – in eerste instantie – lage stableford scores na verloop van tijd een positieve wending nemen. En dat is ook het uiteindelijke doel van de rabbits.

Binnenkort heeft overigens weer de periodieke uitwisseling met de Achterhoekse banen plaats. De inschrijflijst hangt in de gang.