De laatste maandbekers van 2021 zijn gespeeld

21 oktober 2021

De laatste maandbekers van Grand Café het Meestershuis zijn gespeeld. Zondag 17 oktober speelden 38 golfers in Maandbeker 1. Omdat de wedstrijdcommissie het plaatsen van de bal had toegestaan, werd de wedstrijd achteraf als non-qualifying aangemerkt. De handicap- & regelcommissie werkt aan het terugdraaien van handicapwijzigingen.

Uitslag MT1 Strokeplay
Michiel van ‘t Hof werd derde met 73 netto, Vincent van Elten werd tweede met 72 netto. Winnaar werd Jonas Piersma met een score van 70, proficiat! De beste bruto score was voor Floris Veerman met 81 slagen.

Uitslag MT2 Stableford
Aan de Maandbeker 2 deden 28 golfers mee. Als derde eindigde Huub Ramakers met 36 Stablefordpunten, tweede werd Cees Groot met 37 punten. Winnaar werd Liesbeth Hissink met 38 punten, van harte gefeliciteerd!

Dit waren de laatste Q-wedstrijden die de wedstrijdcommissie dit jaar organiseert. Er staat nog één non-qualifying gezelligheidswedstrijd op het programma. Onze Wildwedstrijd op zondag 28 november.

U kunt zich hiervoor tot vrijdag 26 november inschrijven, wij zien u graag bij ons aan de wedstrijdtafel.

Met sportieve groet,

De wedstrijdcommissie