Een rondje spelen met leuke golfers op een tijd dat het jou uitkomt?

Golf is een prachtige sport, maar niet altijd eenvoudig te combineren met een drukke baan en een actief sociaal leven. Een vaste ochtend of middag vrij om te golfen is voor veel spelers niet weggelegd. Op initiatief van het secretariaat is er een WhatsApp-groep 'Golfmaatje Lochemse' in het leven geroepen waarin golfers elkaar kunnen ontmoeten. Dus heeft u zin om te spelen? Zet dan een oproepje in deze groepsapp en vind supersnel een golfmaatje!

 

Hoe werkt het ?

U heeft natuurlijk WhatsApp nodig, dus als dit nog niet geïnstalleerd is, vraag dan een vriend, familielid of Google om hulp. Daarna kunt u met uw smartphonecamera onderstaande QR Code scannen en u wordt dan automatisch toegevoegd aan de Lochemse Golfmaatje groep.

 

 

 

Als dit om welke reden dan ook niet lukt, stuur dan een Whatsapp berichtje naar Frans Wittenberg, de beheerder van deze groep op 06-51 82 24 06.

 

In deze groep zitten ervaren en beginnende golfers d­ie het leuk vinden om met een andere golfer te spelen. Wilt u een golfrondje lopen of wilt u een qualifying kaart lopen en zoekt u een marker, zet het in de app!