Daamesavond

Informeel golf op de maandagavond

Hier leer je nieuwe clubleden kennen en tref je oude bekenden.

 

Voor wie?

Voor alle daames met hcp 0-45.

 

Geen wedstrijd

De Daamesavond organiseert geen wedstrijd, maar een informele golfavond aan het eind van uw (werk) dag. U heeft de keuze om in te schrijven voor 9 of 18 holes, afhankelijk van zonsondergang natuurlijk. Ook kunt uzelf bepalen of je een Q of NQ kaart wilt lopen, het is geen wedstrijd. We starten tussen 17.00 en 18.00 uur op hole 1. U kunt voorkeur voor een vroege of late start aangeven. We spelen in flights van twee of drie, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Vanwege de Businesscompetitie die eveneens op sommige maandagavonden wordt gespeeld, is de starttijd voor de Daamesavond op een dergelijke avond een halfuurtje eerder, van 16.30 tot 17.00 uur op hole 10.

 

Na de ronde

Daarna sluiten we af met een drankje en/of een heerlijke dagschotel van Berny! Wij vragen u vóór de start om in te tekenen aan de bar (als u blijft eten) voor de dagschotel of als u andere dieetwensen hebt.

 

In 2023

Op 10 april (Tweede Paasdag) en 29 mei (Tweede Pinksterdag) is er geen Daamesavond.

De Businesscompetitie-avonden zijn op 17 april, 22 mei, 5 en 26 juni en op 4 september, dan hebben we een vroege start vanaf 16.30 uur.

In juni 2023 is de Daamesavond nog van plan een vriendinnendag met aansluitend diner te organiseren. Binnenkort wordt daar meer over bekend!

Op 18 september organiseren we de slotavond.

 

Inschrijven

Het aan- en afmelden voor de maandagavonden loopt via de wedstrijdkalender op de website van de Lochemse/Proware. Aanmelden voor de maandagen kan iedere week tot zondagmiddag 17.00 uur.

Geef bij uw inschrijving aan of u 9 of 18 holes wilt spelen, of u nadien wilt blijven eten en eventueel of u vroeg of laat wilt starten.

 

Meer informatie

Wilt u voor het eerst of weer opnieuw meedoen?! Meld u dan aan per e-mail: peters@exportselect.nl of saskia.schefferlie@outlook.com met vermelding van uw 06-nummer en je handicap, waarna wij u toevoegen aan onze whatsappgroep. De whatsapp groep is voor wedstrijdmededelingen bedoeld. Wij verzoeken om zoveel mogelijk persoonlijke berichten te sturen.

 

Voor meer informatie of suggesties, neem dan graag contact met ons op!

Nancy Peters (06-23126535) en Saskia Jansen-Schefferlie (06-17868996)