Sponsoren UBN Lochem Jeugd Open

Het Lochem Jeugd Open is een prestigieus jeugdgolftoernooi dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Lochemse Golfclub. Nederland's beste jeugdspelers schrijven hiervoor in en gaan de strijd aan om de felbegeerde winnaarstitel.

 

            

 

Hoofdsponsor UBN Uitzendbureau: www.ubnuitzendbureau.com

 

 

 

 

 

Sponsor: The Dutch Futures: www.thedutchfutures.nl

 

The Dutch Futures is een initiatief van The Dutch en de golfprofessionals van Made in Scotland. De professionals zijn intensief betrokken bij de golfsport en in die hoedanigheid komt nu ook de verantwoordelijkheid om de ervaring, passie en kennis over te dragen op een nieuwe generatie golfprofessionals. Deze ambitie wordt realiteit in het concept van The Dutch Futures.

Het concept richt zich in eerste instantie op jonge en aanstormende golftalenten (zowel amateurs als beginnend professionals) met de ambitie om een golfspeler op het hoogste niveau te worden. voor deze jonge amateurs en pro's is een speciaal lidmaatschap gecreëerd: zij kunnen het gehele seizoen trainen in de beste condities. Vanzelfsprekend zijn ook de persoonlijke coaches van deze talenten van harte welkom op The Dutch. Gedurende het jaar worden trainingen en workshops georganiseerd en is er vakkundige begeleiding. Tot slot worden er onderlinge wedstrijden georganiseerd waarbij de spelers het continue tegen elkaar kunnen opnemen. Met het concept The Dutch Futures willen we beginnende professionals en ambitieuze amateurs met elkaar in contact brengen, om op die manier de ontwikkeling van de spelers te stimuleren. Daarbij houden we de Amateurstatus te allen tijde in het oog en ondersteunen we Amateurs en professionals op gebied van hun sportieve ambities.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrienden van het UBN Lochem Jeugd Open

 

 

 

 

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van het Lochem Jeugd Open? Neem dan contact op met de organisatie via  ljo@lochemsegolfclub.nl

 

 

 

Contact

Lochemse Golfclub
Sluitdijk 4
7241 RR Lochem

 

Telefoon 0573 - 25 43 23
info@lochemsegolfclub.nl

Lochemse Golfclub
Sluitdijk 4 7241 RR Lochem info@lochemsegolfclub.nl