RAAK! Jeugdprogramma

Uiteraard ondersteunt de Lochemse Golfclub het "RAAK!" jeugdprogramma dat wordt georganiseerd vanuit de NGF. Op een laagdrempelige manier kennismaken met de golfsport, en vooral plezier maken,  dat is waar RAAK! voor staat.

 

€10,- RAAK!-kaart

Om de golfsport voor jeugd aantrekkelijk te maken,  is besloten dat alle jeugd met een RAAK!-kaart voor €10,- mag spelen op de aangesloten golfclubs. Je hoeft niet aan een handicaplimiet te voldoen, hcp 54 is voldoende voor het spelen van de 18 holes banen. Op de oefenfaciliteiten zijn alle RAAK!-leden welkom, ook zonder HCP 54. Jeugd tot en met 12 jaar komt in aanmerking voor deze kaart. RAAK!-leden moeten vooraf bellen met de vereniging of men op het gewenste tijdstip kan spelen voor het bedrag van €10,-.

 

Wil je je aanmelden? Klik dan hier.  Het lidmaatschap voor leden van de Lochemse Golfclub is gratis. Nieuwe RAAK!-leden (nog niet aangesloten bij een NGF) betalen €25,- per jaar voor het lidmaatschap van RAAK!

 

Committed to Jeugd

De Lochemse Golfclub is officieel gecertificeerd voor Committed to Jeugd!

 

Voor meer informatie Committed to Jeugd, zie de website van de NGF

 

NGF Golfacademie en Talentcoaches

Als Jeugdcommissie adviseren wij om jeugdspelers die de golfsport competitief beoefen om een account aan te maken bij de NGF Golfacademie. Hier registreer je al je scores, les administraties i.s.m. de pro, de wedstrijd- en trainingskalender. Voor inhoudelijke vragen en ondersteuning kun je bij één van de Talentcoaches terecht.

 

Naar de site van de Golfacademie.

 

NGF Talentcoaches: