Lessen

De Lochemse Golfclub biedt een compleet lespakket aan voor jeugdleden tegen een zéér scherp tarief:

Jeugdpakket:

• 30 PRO groepslessen
  • 4 keer een uitwisseling met de Legends van de Keppelse golfclub
  • Theorielessen (wanneer nodig)
  • Evaluatiegesprekken ouders en 2 kijklessen
  • Caps en Wristbands
  • Legendairy (logboekje)
  • Kosten: €50,- (alleen voor jeugdleden)

Individuele lessen zijn nog steeds mogelijk, maar dienen zelf bij de Pro's geboekt te worden. Tip: Combineer een privéles met een golfvriendje of -vriendin!

Het jeugdpakket is een compleet en veelbelovend programma.
Het jeugd lespakket wordt door de Lochemse Golfclub aangeboden op een van de mooiste golflocaties van Nederland. Maak er gebruik van! Je kunt je aanmelden via het volgende emailadres: secretariaat@lochemsegolfclub.nl

Afmelden van je les

Wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn bij een groepsles of begeleidersles, laat het weten via telefoon, mail of sms aan de jeugdcoach van jouw groep! We kunnen op die manier de (begeleiders)lessen op tijd laten beginnen!

Informatie en opgeven voor jeugdlessen

Als je nog geen golfles hebt, maar dit lijkt je wel heel erg leuk, kom dan gerust eens langs op zondagochtend. Maar je kunt natuurlijk ook informatie verkrijgen of een afspraak maken via de jeugdcommissie, via jeugd@lochemsegolfclub.nl

Legends Junior A Selectie.
Zie hier een leuke video van training Legends Junior A Selectie.

Golfclubs aanschaffen

Nijenhuis Golf heeft voor alle jeugdleden van de Lochemse Golfclub een aantrekkelijke regeling om jeugdgolfclubs aan te schaffen of te huren.

Wat houdt deze regeling in:

Wanneer een jeugdlid bij Nijenhuis Golf een Go Web jeugdset aanschaft, krijgt hij/zij 40% van het aankoopbedrag terug als hij/zij de set later inruilt voor een grotere set.

Een jeugdlid kan ook een golfset huren. Zodra hij/zij te groot is geworden voor de set kan deze kostenloos worden omgeruild voor een grotere set.

Heb je interesse, kom dan naar de shop van Nijenhuis Golf en informeer naar jouw mogelijkheden.