Voorafgaand aan de wedstrijd, is er voor alle spelers van bezoekende competitieteams de mogelijkheid voor te spelen op  de Lochemse Golfclub. Jeugd kan bij ons voorspelen, op basis van wederkerigheid, voor het jeugdtarief van €10,-. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van onze driving range, inclusief ballen, en van de chipping- en puttinggreens rondom het clubhuis.

Wel dient u vooraf te reserveren bij Golfstore Eccles op telefoonnummer: 0573- 25 43 23, optie 1.

Programma Jeugdcompetitie zondag 19 en zondag 26 juni 2022

De spelers en speelsters en hun begeleiders zijn vanaf 8.00 uur van harte welkom in ons clubhuis. Op basis van wederkerigheid wordt er een heerlijke lasagna aangeboden aan de jeugdspelers (en maximaal 2 begeleiders per team).

Op zondag 19 juni is het jeugdteam van De Lochemse gastheer van Poule J110 18 holes. De starttijden zijn als volgt:

09.00 uur vanaf hole 1:  Lochemse 2            tegen 't Sybrook 2

09.30 uur vanaf hole 1:  De Nunspeetse 1  tegen Zeewolde 1

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de captain van het team, Mike Gotink: mikegotink.mg@icloud.com

Op zondag 26 juni is het jeugdteam van de Lochemse gastheer van Poule J109 18 holes. De starttijden zijn als volgt:

09.00 uur vanaf hole 1:  Lochemse 1 tegen  't Sybrook 3

09.30 uur vanaf hole 1:  Keppelse 1   tegen  Twentsche 1

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de captain van het team, Job Damen:

isdamen@hotmail.com

Reglementen en informatie:

Klik hier voor het NGF Competitiereglement.

Klik hier voor het ingevuld voorbeeldformulier 18 holes jeugdpoules 4 teams.

Klik hier voor de tabel berekening playing handicap Greensome. Deze tabel kun je gebruiken om de playing handicap van het Greensomepaar voor de 9-holes Greensome te berekenen.

Klik hier voor de inlogcodes ontvangende teamcaptains voor het online invoeren van de uitslagen.

Klik hier voor de handleiding voor het invoeren van de uitslagen.