Voorafgaand aan de wedstrijd, is er voor alle spelers van bezoekende competitieteams de mogelijkheid voor te spelen op  de Lochemse Golfclub. Jeugd kan bij ons voorspelen, op basis van wederkerigheid, voor het jeugdtarief van €10,-. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van onze driving range, inclusief ballen, en van de chipping- en puttinggreens rondom het clubhuis.

Wel dient u vooraf te reserveren bij ons Secretariaat op telefoonnummer: 0573- 25 43 23, optie 2.

Programma jeugdcompetitie zondag 30 juni:

De spelers en speelsters en hun begeleiders zijn vanaf 8.00 uur van harte welkom in ons clubhuis. Op basis van wederkerigheid wordt er een lunch aangeboden aan de jeugdspelers (en maximaal 2 begeleiders per team).

Op zondag 30 juni is het jeugdteam van De Lochemse gastheer. De starttijden zijn als volgt:

Poule J109 jeugd 18 holes

09.00 uur vanaf hole 1: De Gelpenberg 1 tegen Driene 1

09.30 uur vanaf hole 1: Hooge Graven 1 tegen De Semslanden 1

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de captain van het team, Mike Gotink: mikegotink.mg@icloud.com