Leer beter golfen op de Lochemse Golfclub!

IntroGolf

Wilt u leren golfen, zodat u met familieleden, vrienden, kennissen, collega's of zakenrelaties later de echte baan in kunt? Maak dan nu gebruik van ons voordelige starterspakket IntroGolf.

Gedurende twee maanden maakt u onbeperkt gebruik van al onze oefenfaciliteiten: chippinggreens, oefengreens en oefenbunkers. Op de drivingrange kunt u zoveel ballen slaan als u maar wilt. De Par-3 oefenbaan speelt u in overleg met de golfpro. Tijdens deze twee maanden staan natuurlijk golfclubs en ander materiaal voor u klaar.

Voor de groepslessen geldt een minimaal aantal deelnemers van drie personen. Meldt u zich met drie of meer deelnemers aan, dan bepaalt u in overleg met de golfpro zelf de dagen en tijden van uw groepsles. maar u kunt zich ook alleen aanmelden, dan deelt de pro u bij een andere groep in.

Starterspakket IntroGolf:

• Twee maanden onbeperkt gebruik van alle oefenfaciliteiten, golfclubs en ander materiaal.
  • 5 groepslessen van een van onze golfprofessionals (45 minuten per les, minimaal 3 deelnemers per les).
  • Prijs: slechts € 95,- per persoon!

HCP 54 golfpakket

U heeft al eerder met golf kennisgemaakt of zelfs onze IntroGolf-cursus gevolgd en u wilt verder met deze mooie sport? Maak dan nu gebruik van het zeer voordelige Hcp 54 golfpakket van de Lochemse Golfclub.

Gedurende drie maanden maakt u onbeperkt gebruik van al onze oefenfaciliteiten, inclusief de par 3 oefenbaan. Ook mag u tweemaal meespelen met de Rabbits-wedstrijd (beginnende golfers) in de grote baan. U volgt theorielessen en aan het einde gaat u op voor het officiële NGF-examen. Wanneer u hiervoor slaagt én nadat u een 9 holes qualifying kaart heeft ingeleverd, ontvangt u uw officiële NGF-handicap.
Er geldt een minimaal aantal deelnemers van drie personen voor de groepslessen. Meldt u zich met drie of meer deelnemers aan, dan bepaalt u in overleg met de golfpro zelf de dagen en tijden van uw groepsles. U kunt zich ook individueel aanmelden, dan deelt de pro u bij een andere groep in.

U huurt een golfset voor deze periode voor maar € 75,-. Koopt u in deze periode zelf een golfset bij onze golfshop, dan ontvangt u dit bedrag retour.

Hcp 54 golfpakket:

• U volgt 6 groepslessen onder leiding van een van onze golfprofessionals (1,5 uur per les, minimaal drie deelnemers per les).
  • U mag drie maanden lang onbeperkt gebruikmaken van alle oefenfaciliteiten.
  • U mag aan twee Rabbit-wedstrijden in de grote baan deelnemen.
  • U volgt theorielessen en doet NGF-examen.
  • Niet inbegrepen: huurset golfclubs € 75,- p.p.
  • Prijs: € 249,- per persoon.

U kunt zich aanmelden voor een van beide pakketten door onderstaande button aan te klikken en dan het formulier in te vullen en te versturen.

Aanmelden IntroGolf of Hcp 54