Leer golfen op de Lochemse Golfclub!

Wilt u leren golfen, zodat u met familieleden, vrienden, kennissen, collega's of zakenrelaties later de echte baan in kunt? Maak dan nu gebruik van ons voordelige starterspakket IntroGolf.

Gedurende twee maanden maakt u onbeperkt gebruik van al onze oefenfaciliteiten: chippinggreens, oefengreens en oefenbunkers. Op de drivingrange kunt u zoveel ballen slaan als u maar wilt. De Par-3 oefenbaan speelt u in overleg met de golfpro. Tijdens deze twee maanden staan natuurlijk golfclubs en ander materiaal voor u klaar.

Voor de groepslessen geldt een minimaal aantal deelnemers van 3 personen. Meldt u zich met drie of meer deelnemers aan, dan bepaalt u in overleg met de golfpro zelf de dagen en tijden van uw groepsles. maar u kunt zich ook alleen aanmelden, dan deelt de pro u bij een andere groep in.

Starterspakket Introgolf:

• Twee maanden onbeperkt gebruik van alle oefenfaciliteiten, golfclubs en ander materiaal.
  • 5 groepslessen van een van onze golfprofessionals (45 minuten per les, minimaal 3 deelnemers per les).
  • Prijs: slechts € 95,- per persoon!

U kunt zich aanmelden door onderstaande button aan te klikken en dan het formulier in te vullen en te versturen.

Aanmelden IntroGolf