Gasten

Als greenfeespeler of introducé van een van onze leden bent u van harte welkom bij de Lochemse Golfclub. Kom heerlijk genieten van onze prachtige natuur en het coulissenlandschap. En natuurlijk van de sportieve, rustige en gastvrije sfeer.

In verband met de bezetting van onze baanplanning door leden, hebben wij er voorlopig voor gekozen om tot en met 1 maart 2023 'members only' te hanteren. Uiteraard kunt u op www.golfgo.nl altijd even kijken of er vandaag of morgen nog een plekje vrij is.

Reservering

We vragen u om ons vooraf op de hoogte te brengen van uw komst. Dit kunt u op de volgende manieren doen:

Houdt u a.u.b. rekening met het volgende:

• We willen graag weten wie er met u meespeelt. We hebben van álle spelers de volgende gegevens nodig:
    - Voor- en achternaam
    - NGF-registratienummer
    - Golfhandicap.
  • Wij werken met vaste starttijden voor gastspelers.
    Tijdens de zomertijd hebben we vier starttijden beschikbaar vanaf 13:00 en vier startijden vanaf 14:00. Tijdens de wintertijd zijn dit er drie vanaf 11:00 en drie vanaf 12:00.
  • U bent welkom met een flight van maximaal drie personen en vanaf 14.00 uur mag een vierde persoon ook mee. De marshal kan echter beslissen de flight op te splitsen of anders te organiseren.
  • In een flight van twee dient ten minste één speler in uw flight maximaal handicap 36 te hebben.
    In een flight van drie dient ten minste één speler in uw flight maximaal handicap 28 te hebben.
    In een flight van vier mag de gezamelijke handicap maximaal 100 zijn.
  • Als introducé van één van onze leden is het hebben van handicap 54 voldoende.

Het volledige introductiereglement vindt u via deze link.

Na aankomst

U kunt zich voorafgaand aan uw ronde melden in de golfshop. Vergeet niet om uw legitimatie mee te nemen, hier kan naar gevraagd worden.

Let op: voor de betaling van de greenfee kunt u alleen pinnen.
Hang uw greenfeekaart goed zichtbaar aan uw tas of trolley, zodat de marshal weet dat u te gast bent. Dat voorkomt vervelende vragen.
Na 17.00 uur zijn greenfeekaarten verkrijgbaar via ons restaurant Le Rêve. Ook in dit geval is vooraf telefonisch reserveren verplicht om teleurstelling te voorkomen.

Lunch/diner

Wilt u voor uw golfronde lunchen of na uw golfronde blijven dineren? Gezellig! Onderstaand de openingstijden en contactgegevens van ons restaurant.

Reserveren handicart

Wilt u voor uw rondje golf een handicart huren, dan dient u deze zelf te reserveren via MijnHandicart.nl of via de app van de Stichting Handicart. Bent u niet in het bezit van een handicartpas? Niet getreurd. Ook voor mensen die gewoon eens een dagje geen zin hebben om te lopen of bij wie het even niet zo soepel gaat, hebben we handicarts beschikbaar. In totaal zijn het er negen. Het geldende dagtarief vindt u terug op de pagina 'Tarieven'.

Na 17.00 uur zijn dagcontributiekaarten verkrijgbaar via ons restaurant Le Rêve. Ook in dit geval is vooraf telefonisch reserveren verplicht om teleurstelling te voorkomen.

Driving range

Als u bij ons te gast bent, kunt u op de driving range zoveel ballen weg meppen als u wilt. Gratis. U mag er dus best een paar missen. We zullen het niet doorvertellen:)

Fijn als u na gebruik de emmer weer terugbrengt naar het ballenhok, zodat anderen niet misgrijpen.

Onze driving range is rookvrij. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Wij wensen u een heel fijne golfronde!

Contactgegevens voor reserveringen:
Golfshop: 0573 - 25 43 23, doorkiesnummer 1 / reserveren@lochemsegolfclub.nl