Gasten

Algemeen

Als greenfeespeler of introducé van een van onze leden bent u van harte welkom bij de Lochemse Golfclub. Kom heerlijk genieten van onze prachtige natuur en het coulissenlandschap. En natuurlijk van de sportieve, rustige en gastvrije sfeer.

Vooraf reserveren

U kunt bij ons alleen een rondje golf spelen wanneer wij vooraf van uw komst op de hoogte zijn. Daartoe dient u de volgende punten goed te lezen en waar nodig voor uzelf toe te passen. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

• Reserveren kan alleen via onze golfshop. Zij zijn bereikbaar via: 0573 - 25 43 23, doorkiesnummer 1.
  • Bij uw reservering dient u altijd álle spelers met voor- en achternaam te vermelden, inclusief hun NGF-registratienummer en de bijbehorende golfhandicap. Dit is niet alleen prettig voor onze administratie, maar dit is in het huidige COVID-19 tijdperk ook verplicht in het kader van 'track and trace'.
  • Mede ingegeven door onze coronamaatregelen zijn greenfeeërs pas welkom vanaf 13.00 uur. Van 13.00 tot 14.00 uur reserveert u een flight van maximaal drie personen. Vanaf 14.00 uur zijn vier personen per flight toegestaan. Echter kan de marshal beslissen de flight op te splitsen of anders te organiseren.
  • Greenfeeërs kunnen vanaf 3 weken voor de gewenste speeldatum een starttijd reserveren.
  • U kunt als gast uitsluitend spelen op onze 18 holesbaan als u hcp 36 of lager heeft.

• Wilt u voor uw golfronde lunchen of na uw golfronde blijven dineren? Dat kan en dit juichen wij natuurlijk toe, maar ook hier verzoeken wij u graag vooraf te reserveren. Daartoe stuurt u een email naar Berny Koning van restaurant Le Rêve via info@lereve.nl. Bellen mag natuurlijk ook via: 0573 - 25 97 81. Berny staat u graag te woord.
  • Als introducé van een van onze leden is het hebben van hcp 54 voldoende. Uiteraard moet het lid aanwezig zijn én meespelen als u komt spelen. Klik hier om het volledige introductiereglement te lezen. Ook hier geldt dat een lid vooraf de volledige personalia van zijn of haar introducé opgeeft.

Reserveren handicart

Wilt u voor uw rondje golf een handicart huren, dan dient u deze zelf te reserveren via MijnHandicart.nl of via de app van de Stichting Handicart. Indien u niet in het bezit bent van een handicartpas, dan is het ook mogelijk om een handicart via onze golfshop te huren. Echter, dit kan niet tegen het normale (gereduceerde) tarief. De Lochemse Golfclub heeft acht handicarts beschikbaar.

Na 17.00 uur zijn dagcontributiekaarten verkrijgbaar via ons restaurant Le Rêve. Ook in dit geval is vooraf telefonisch reserveren verplicht om teleurstelling te voorkomen.

Na aankomst

Op de vastgestelde datum meldt u zich voorafgaand aan uw ronde in de golfshop. De golfshop kan u desgewenst vragen om uw legitimatie, neemt u deze dus ook mee. U betaalt uw greenfee, uw greenfeekaart draagt u als taslabel goed zichtbaar aan uw tas of trolley.

Gratis ballen op de driving range

Indien u als gast gebruik wilt maken van onze driving range, dan kunt u gratis gebruikmaken van de ballen uit de automaat. Kaartjes of muntjes hebben we niet, u drukt op de knop en slaat zoveel ballen als u wilt.

Wij wensen u een heel fijne golfronde!