Word lid van
de Lochemse Golfclub!

Ontdek de perfecte mix van gezelligheid en sportieve uitdaging bij de Lochemse Golfclub. Een actieve vereniging waarin de gedeelde passie voor golf ons verbindt.

Ervaar de passie voor golfsport en gezelligheid bij de Lochemse Golfclub!

Bij ons staat goed golfen en de golfsport altijd centraal. Als lid heeft u toegang tot onze 18-holes golfbaan, oefenbaan, driving range en gezellige clubhuis. Doe mee aan wedstrijden, word automatisch ingeschreven bij de NGF en speel tegen gereduceerd tarief bij andere verenigingen. We hopen u vaak te zien bij de Lochemse!

Let op: Vanwege de grote drukte hanteren wij momenteel een wachtlijst voor de lidmaatschappen.
Voor meer informatie mailt u naar het secretariaat: secretariaat@lochemsegolfclub.nl

Tarieven en lidmaatschapsvormen Lochemse Golfclub 2023

€ 80,-

Locker oude ruimte

€ 80,-

*Gasten kunnen de greenfee uitsluitend per pin voldoen. Jeugdlid Jeugdleden zijn in drie categorieën onderverdeeld vanwege onderscheid in contributie en NGF-bijdrage. Buitenlid U heeft uw homecourse elders en deze heeft een A status. Minimale afstand van huisadres 60 km! Theelid Uitsluitend mogelijk na volledig lidmaatschap. Uw speelrecht is gebaseerd op de geldende introductie- en greenfeetarieven.