Starten met golf of lid worden?

Wilt u starten met golf en uw HCP 54 halen?

Op de Lochemse Golfclub kunt u een Regelcursus volgen en daarna het theorie-examen halen. Vanwege de Coronapeberkingen kunnen er momenteel geen lessen worden gegeven. U kunt wel het Golfregelexamen doen. Kosten hiervoor zijn € 25,- per persoon. Dit bedrag ontvangt u retour op het moment dat u een volledig lidmaatschap aangaat bij onze vereniging. De eerstvolgende examendata  zijn zaterdag 10 en 24 april, start om 10.00 uur. Voor meer info mail naar secretariaat@lochemsegolfclub.nl

De Lochemse Golfclub heeft als partner Eccles Golf Academy. De enthousiaste professionals begeleiden u naar het HCP 54. Wanneer u dit heeft, nemen wij als club contact met u op en bieden u een proeflidmaatschap aan van 3 maanden. In die periode kunt u gaan genieten van onze mooie baan en de club leren kennen. Ook zullen wij u begeleiden naar de Rabbits. Dit is een groep met beginnende spelers die regelmatig rondes loopt, waarvan u ontzettend veel zult leren en waar u ook veel contacten zult opdoen.

Na afloop van deze 3 maanden zullen wij u  benaderen over een eventueel lidmaatschap. U krijgt dus ruim de tijd om te 'ruiken' aan de sport en de vereniging. Hierbij wel vast een waarschuwing: het is een verslavende hobby!

Beginnersarrangement

Het arrangement Introgolf geeft u 2 maanden onbeperkt gebruik van alle oefenfaciliteiten en materiaal. Op de driving range kunt u zoveel ballen slaan als u maar wilt, de Par-3 oefenbaan speelt u in overleg met de golfpro. Tijdens deze 2 maanden volgt u 5 groepslessen van 45 minuten in een groep van 3 tm 6 personen. Kosten voor dit arrangement bedragen 99,- p.p.

Wilt u lid worden?

Wij heten u van harte welkom!

Lid worden begint met gewoon eens bij ons langs te komen óf met het lezen van onze brochure.

Klik hier voor het bekijken van de brochure. U kunt ook contact opnemen met het secretariaat. Het telefoonnummer is: (0573) 25 43 23, doorkiesnummer 2 of stuurt u een mail aan secretariaat@lochemsegolfclub.nl zodat zij u alle gewenste informatie kunnen doorsturen.

Vanwege de grote drukte handhaven wij momenteel een wachtlijst voor alle jeugdlidmaatschappen en het jeugdproeflidmaatschap. Indien je op de wachtlijst geplaatst wilt worden, mail dan naar: secretariaat@lochemsegolfclub.nl

U heeft de keuze uit verschillende lidmaatschappen:

• lid (entreegeld en obligatie)
  • lid (contributieregeling all-in)
  • 7-jaars lid
  • buiten(land) lid
  • buiten(land)lid (regeling all-in)
  • jeugdlid (Tijdelijke wachtlijst!)
  • (jeugd)proeflid (Tijdelijke wachtlijst!)
  • businesspartner
  • handicapregistratie
  • drivingrange/oefenbaan lidmaatschap

Klik hier voor de tarieven.

Wilt u zich inschrijven als lid van de Lochemse Golfclub, volg dan de stappen op deze link. U ontvangt dan z.s.m. bericht van ons.