Golfregelexamens en demonstraties

Demonstraties

Ter voorbereiding op het golfregelexamen kunnen op verzoek demonstraties worden gegeven in de kleine baan met uitleg van een aantal belangrijke golfregels en praktijksituaties.
U kunt zich opgeven voor de demonstratie door onderstaande knop aan te klikken.

Inschrijven demonstratie (nog in te plannen)

Golfregelexamen 2 juli

Op zaterdag 2 juli a.s. zal er weer een golfregelexamen worden afgenomen in de vergaderzaal van ons clubhuis. De aanvang is om 10.00 uur. Het maximumaantal deelnemers is 15 personen.

Wilt u deelnemen, dan hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. U wordt dan tijdelijk als aspirant lid ingeschreven in onze administratie: dit is nodig voor uw registratie bij de NGF en is zuiver voor administratieve doeleinden. Hier zijn verder geen kosten of rechten aan verbonden.

De kosten van het golfregelexamen bedragen € 25,- voor niet-leden van de Lochemse Golfclub.

U kunt zich voor opgeven voor het Golfregelexamen door onderstaande knop aan te klikken.

Inschrijven Golfregelexamen 2 juli

Komende Golfregelexamens en demonstraties:

• Zaterdag 3 september demonstratie in de baan
  • Zaterdag 1 oktober Golfregelexamen

Opgave hiervoor mogelijk na 2 juli a.s.