2014 - 2016

Clubblad 'County Herald'

Elke drie maanden stelt een enthousiast redactieteam de County Herald samen. Dit is het clubblad van de Lochemse Golfclub. In de County Herald vindt u onder andere bestuursmededelingen, leden- en commissienieuws en wedstrijduitslagen. En natuurlijk foto’s, interviews en wedstrijdverslagen. Ook zijn er een paar vaste rubrieken: "Vogels op de Lochemse golfbaan", artikel over natuur en natuuronderhoud op De Lochemse,  "Voor u gelezen/gehoord", een informatief interview.

De County Herald van juni 2018  kunt u hier bekijken.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij:

Simon de Jong

Telefoon: 0575 - 53 09 78
E-mail: simon.dejong@outlook.com

Machteld Prins

Telefoon: 0545- 29 42 93

E-mail: machteldprins@gmail.com

Het blad verschijnt vier keer per jaar en wordt in full colour gedrukt. Het is bestemd voor clubleden, clubrelaties, bedrijfsdeelnemers, holesponsors, adverteerders en bevriende golfclubs. De oplage is ongeveer 1.000 exemplaren. Het clubblad wordt intensief gelezen en heeft een grote bewaarfunctie.

Een bijdrage van leden van de Lochemse Golfclub is altijd welkom. Mail uw tekst in Word naar countyherald@lochemsegolfclub.nl. Digitale foto’s graag als een aparte bijlage meesturen.

Verschijningsdata 2018

• maart
  • juni
  • september
  • december

De advertentietarieven kunt u  hier downloaden.