Handicart wedstrijd 2e pinksterdag

24 mei 2017

Op 5 juni (2e pinksterdag) wordt weer de jaarlijkse handicart wedstrijd georganiseerd. In tegenstelling tot wat sommige leden denken, is dit een wedstrijd waarin u speelt met of zonder handicart, voor zowel donateurs als niet-donateurs van de stichting. Dus voor alle leden van de Lochemse.

Deze gezelligheidswedstrijd wordt georganiseerd ter financiele ondersteuning van de acht aanwezige handicarts op onze club. De opbrengst wordt gebruikt om, mede met de huurinkomsten en donateursgiften, onze jaarlijkse bijdrage te kunnen bekostigen.

Het is een gezelligheidswedstrijd, waarbij per koppel vijf maal een dubbele greenfee voor mooie 18 holes golfbanen is te winnen. De prijzen worden vergeven voor:

-          De neary

-          De tweary (waarbij de totale afstand van de slagen van het koppel wordt gemeten)

-          De 1e, 2e en 3e prijs

In deze volgorde kunnen er keuzes gemaakt worden uit de greenfees van Golfclub De Compagnie in Veendam, Golf & Countryclub Hoge Graven in Ommen, Golfclub Zwolle in Zwolle, Golfclub De Semslanden in Gasselte en Golfclub De Koepel in Wierden.

Het is dus zeker de moeite waard om de datum 5 juni vast te leggen in uw agenda en er met zijn allen een gezellige dag van de maken! Zoek uw beste maatje, vriend, partner, collega, competitiegenoot of familielid op en schrijf samen in.

Verdere informatie:

Shotgun, aanvang 13.00 uur, ontvangst vanaf 11.30 uur.
Inschrijfgeld: € 7,50 p.p. en € 10,- incl. Mulligan.

Max. 36 koppels van 2 spelers.

Inschrijven via https://graafschap.prowaregolf.nl/match/inschrijflijst/id/3653

Of op de inschrijflijst in de hal.

Doe allemaal mee aan deze gezellige wedstrijd, win leuke prijzen en steun de Stichting handicart!