Reserveringsregels

Op de Lochemse Golfclub werken we met het reserveringssysteen van IkGaGolfen.nl.

Hierbij alle afspraken die we met elkaar hebben gemaakt.

• Leden kunnen tot 2 weken vooruit reserveren vanaf 21:00 uur.
  • Leden die met een introducé willen spelen, reserveren zelf vast de tijd voor henzelf. Vervolgens dient voor het bijplaatsen van de introducé een e-mail te worden gestuurd naar reserveren@lochemsegolfclub.nl.
  • Maximaal 4 (open) reserveringen per lid in die 2 weken.
  • Leden die met een introducé willen spelen méér dan 2 weken van te voren dienen dit ook via reserveren@lochemsegolfclub.nl aan te vragen.
  • Greenfeespelers kunnen alleen via de shop reserveren.
  • Het opgeven van flightgenoten bij reserveren is verplicht. Hierdoor heeft de marshal goed inzicht in de baanbezetting en kan zo bepalen of er voor spontane bezoekers nog een plek vrij is. Wanneer u slechts één speler opgeeft en met drie leden gaat spelen heeft de marshal dit overzicht onvoldoende.
  • Bij aankomst op de baan dient u zich op de kiosk (computer in de hal) aan te melden. Op deze manier voorkomt u een no-show registratie. Bij 3 registraties wordt u geblokeerd en is reserveren niet meer mogelijk.
  • Greenfeespelers en introducés dienen zich bij de shop te melden.
  • Annuleren van een flight kunt u tot 12 uur van tevoren zelf doen, daarna dient u de shop te bellen of dit te mailen aan reserveren@lochemsegolfclub.nl. Wanneer de baan gesloten is, hoeft u niet te annuleren.
  • Etiquette bij hole 10:
    -18 holes spelers komende van hole 9 ritsen in;
    -9 holes spelers die vanaf hole 10 gereserveerd hebben, starten in volgorde van de gereserveerde
      starttijd. Wanneer het uw starttijd is en een 18 holes flight is nog aan het putten op hole 9, dan mag u
      starten. Lopen zij van hole 9 naar 10, dan hebben zij voorrang.