Introducés

Wat is er mooier dan een goede golfvriend of -vriendin kennis te laten maken met onze club en onze baan? U kunt een teetime voor u en uw gast onbeperkt vooruit reserveren. Uw gast moet wel minimaal in het bezit zijn van het GVB. Op de dag van spelen bent u natuurlijk ook zelf aanwezig om mee te spelen. U mag per golfronde maximaal twee introducés mee in de baan nemen.

Vooraf reserveren

Om teleurstellingen te voorkomen, is het noodzakelijk om voor u en uw introducé vooraf een teetime te reserveren. Voordat u dit doet, raden wij u aan het actuele baanprogramma te raadplegen. Zo weet u zeker dat u kunt spelen op een moment dat de baan beschikbaar is. U dient twee stappen te volgen voor uw reservering.

1. Via ikgagolfen.nl reserveert u de gewenste datum en tijd. Dit is een reservering voor één persoon.

2. Vervolgens stuurt u een mail aan: reserveren@lochemsegolfclub.nl. U geeft hierin aan welke gast(en) u wilt toevoegen aan de door u geboekte flight. Dit kan tot twee weken van tevoren.

Wilt u een reservering met introducé méér dan twee weken van tevoren vastleggen, dan kunt u dit niet zelf. Wij helpen u natuurlijk graag, stuur ook dan een e-mail naar reserveren@lochemsegolfclub.nl.

Bij aankomst

Op de gereserveerde datum meldt u zich met uw introducé in de golfshop. Hier toont uw gast haar of zijn NGF-pas. De golfshop kan vragen naar het legitimatiebewijs van uw gezelschap. U of uw gast betaalt de greenfee, de greenfeekaart wordt goed zichtbaar aan de golftas of trolley bevestigd.

Klik hier voor het volledige introductiereglement.

Tarief introducé 2017

Voor dagcontributie introducé zie Tarieven 2017.