Jeugdcommissie

Met veel enthousiasme heeft de jeugdcommissie een zeer compleet programma gemaakt. Op de jeugdsite vindt u alle algemene informatie over het jeugdgolf van onze golfclub. Voor de actuele informatie, zoals het programma per maand kunt u hier klikken.

Missie van de jeugdcommissie:

De jeugd van de Lochemse Golfclub plezier laten beleven in het golfspel en op de golfbaan. Zowel op prestatief als recreatief niveau. De jeugd vormt immers de basis voor de duurzame groei van onze golfvereniging in en - met behoud van- de sfeer en ambitie die zo kenmerkend is voor onze club.

De jeugdcommissie heeft de volgende doelstellingen:

a. het  bieden van een gestructureerd programma voor alle jeugdleden.

b. groei van het aantal (betrokken) jeugdleden.

c. het overbrengen en behoud van de sfeer die zo kenmerkend is voor onze club.

d. meer jeugdleden die op het hoogste nationale niveau mee kunnen spelen.

e. borgen van een positieve ambiance waarin sport, sportiviteit, plezier en

vriendschap altijd voorop staan en iedereen zich welkom voelt.

'Committed to Jeugd'

Het bestuur en de jeugdcommissie hebben besloten deel te nemen aan het jeugdprogramma 'Committed to Jeugd" van de NGF. Middels dit programma wordt een kwalitatief hoogstaand programma aangeboden voor jeugdleden van alle niveaus. De Lochemse Golfclub heeft dan ook het predicaat Committed to Jeugd.

De Jeugdcommissie is een onderdeel van de commissie sport.

Floris Veerman, Niels Eijkelkamp en Kars Grouwstra organiseren namens de commissie sport alles rondom jeugdzaken.

Voor vragen kun je de jeugdcommissie per email bereiken : jeugd@lochemsegolfclub.nl

Voor vragen over (proef) lessen kun je het beste contact opnemen met de professionals.

Professionals:

Tim Nijenhuis, info@nijenhuisgolf.nl, 06-24802940