Gasten

Algemeen

Ook als greenfeespeler óf introducé van een van onze leden bent u van harte welkom bij de Lochemse Golfclub, uitdagend en gastvrij. Kom heerlijk genieten van de prachtige natuur en de rustige, sportieve sfeer op onze baan!

Vooraf reserveren

Wij verzoeken u om, voorafgaand aan uw komst een starttijd te reserveren via onze golfshop. Kijk vooraf eerst in onze evenementenlijst. Zo weet u zeker dat u kunt spelen op een moment dat de baan beschikbaar is. Onze golfshop is bereikbaar via telefoonnummer: (0573) 25 43 23 en dan optie 1.

U kunt als gast tegen betaling van een greenfee uitsluitend spelen op onze 18 holes baan als u een HCP54  (Golfvaardigheidsbewijs - GVB) én een EGA-handicap heeft.

Als introducé van een van onze leden is het bezit van het GVB voldoende. Uiteraard moet het lid aanwezig zijn en meespelen als u komt spelen als zijn of haar gast. Klik hier om het volledige introductiereglement te lezen.

Na aankomst

Op de vastgestelde datum meldt u zich voorafgaand aan uw ronde in de golfshop. Hier toont u uw NGF-pas (uw handicap staat hierop vermeld). De golfshop kan u vragen om uw legitimatie, neemt u deze dus ook mee. U betaalt uw greenfee. De greenfeekaart draagt u goed zichtbaar aan uw tas of trolley.

Wilt u voor uw rondje golf een Handicart huren, vergeet dan niet uw handicartpas mee te nemen. Indien u niet in het bezit bent van een handicartpas is het ook mogelijk om een handicart te huren, echter niet tegen het gereduceerde tarief. De Lochemse Golfclub heeft acht handicarts beschikbaar voor u.

Na 17.00 uur zijn dagcontributiekaarten verkrijgbaar via restaurant Le Rève. Ook in dit geval is vóóraf telefonisch reserveren verplicht om teleurstelling te voorkomen.

Overig

• Indien u als gast gebruik wilt maken van onze drivingrange, kunt u gratis gebruikmaken  van de ballen uit de automaat.
  • U kunt vanaf 14:00 uur met flights van vier spelers de baan in. Tot die tijd zijn alleen flights van twee- en drie- ballen toegestaan.