Starten met golf of lid worden?

Wilt u starten met golf en uw HCP 54 halen?

Op de Lochemse Golfclub kunt u een Regelcursus volgen en daarna het theorie-examen halen. Er worden 5 cursussen gegeven van 3 lessen op zaterdagochtend en woensdagavond. Kosten hiervoor zijn € 50,- per persoon. Dit bedrag ontvangt u retour op het moment dat u een volledig lidmaatschap aangaat bij onze vereniging. Voor het cursusschema van 2017 klik hier. Voor meer informatie en eventuele opgave, mail naar henr@lochemsegolfclub.nl.

De Lochemse Golfclub heeft als partner Nijenhuis Golf. De enthousiaste professionals begeleiden u naar het HCP 54.

Wanneer u dit heeft, nemen wij als club contact met u op en bieden u een proeflidmaatschap aan van 3 maanden. In die periode kunt u gaan genieten van onze mooie baan en de club leren kennen. Ook zullen wij u begeleiden naar de Rabbits. Dit is een groep met beginnende spelers die regelmatig rondes loopt, waarvan u ontzettend veel zult leren en waar u ook veel contacten zult opdoen.

Na afloop van deze 3 maanden zullen wij u  benaderen over een eventueel lidmaatschap. U krijgt dus ruim de tijd om te 'ruiken' aan de sport en de vereniging. Hierbij wel vast een waarschuwing: het is een verslavende hobby!

Beginnersarrangement

U kunt uw HCP 54 halen binnen 3 maanden voor een bedrag van €299,- dit is inclusief 8 golflessen in groepsverband van 1,5 uur.

Wilt u lid worden?

Wij heten u van harte welkom!

Lid worden begint met gewoon eens bij ons langs te komen óf met het lezen van onze brochure.

Klik hier voor het bekijken van de brochure. U kunt ook contact opnemen met het secretariaat. Het telefoonnummer is: (0573) 25 43 23, doorkiesnummer 2 of stuurt u een mail aan secretariaat@lochemsegolfclub.nl zodat zij u alle gewenste informatie kunnen doorsturen.

U heeft de keuze uit verschillende lidmaatschappen:

• lid (entreegeld en obligatie)
  • lid (contributieregeling all-in)
  • 7-jaars lid
  • buiten(land) lid
  • buiten(land)lid (regeling all-in)
  • jeugdlid
  • (jeugd)proeflid
  • businesspartner
  • handicapregistratie
  • drivingrange/oefenbaan lidmaatschap

Klik hier voor de tarieven.

Wilt u zich inschrijven als lid van de Lochemse Golfclub, volg dan de stappen op deze link. U ontvangt dan z.s.m. bericht van ons.