Handicarts

Wie kunnen gebruikmaken van een handicart om 9 of 18 holes te golfen:

1. Personen in bezit van een door de Stichting Handicart uitgegeven gebruikerskaart (met foto).
  2. Personen in bezit van een tijdelijke gebruikerskaart (ook van andere golfclubs in Nederland).
  3. Valide spelers mogen, indien mogelijk, meerijden met de gebruiker. Dit tegen een apart tarief.
  4. Valide spelers mogen, indien beschikbaar, zonder kaart gebruikmaken van een handicart. Dit tegen een speciaal tarief.
  5. Bevoegde personen, zoals de clubmanager, golfshop- of restaurantbeheerder, bestuurslid of consul mogen, in geval van nood, oordelen of een daarvoor geschikt meerderjarig persoon gebruik mag maken van een handicart. Dit om het probleem op te lossen dan wel bij te dragen aan benodigde hulpverlening.
  6. In alle andere gevallen mogen handicarts niet worden uitgegeven.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot de consul van de Stichting Handicart:

Hugo Huiskamp, bereikbaar op mobielnr. 06-46161487 of op emailadres handicart@lochemsegolfclub.nl

De tarieven voor het gebruik van handicarts zijn als volgt*

Per bezitter gebruikerskaart €   4,-
Per 2 bezitters gebruikerskaart (samen 1 handicart) €   8,–
Per bezitter gebruikerskaart + valide speler € 12,–
Gebruikerstarief valide speler (1 of 2 per handicart) € 25,-

* Prijswijzigingen voorbehouden

Zorgvuldig gebruik:

• De handicart mag nooit meer dan 2 personen tegelijk vervoeren.
  • De gebruiker dient zorgvuldig met de handicart om te gaan en alleen te rijden op de toegestane paden en fairways.
  • Ter bescherming van de baan is, gedurende de winter, het gebruik van handicarts soms niet toegestaan of alleen op de toegestane paden.
  • In de winter zijn, door de temperatuur, handicarts slechts eenmaal per dag te gebruiken.
  • De handicart moet volgens goede huisvader- of moederschapregels gebruikt worden.
  • De handicart:
    • na gebruik schoonmaken
    • bij het corresponderende nummer stallen
    • de stekker goed in het stopcontact steken
    • de sleutel bij de golfshop of restaurant inleveren.
  • Bij gebreken of schades de golfshop of consul hierover informeren.

Wanneer en waar kan een aanvraag ingediend worden voor gebruik van een handicart?

Een aanvraag kan worden ingediend bij de golfshop (0573-25 01 87). Zij zullen, indien een handicart beschikbaar is, de reservering noteren. Indien de aanvrager deze reservering binnen 24 uur voor de te gebruiken dag annuleert, zal de te betalen fee in rekening worden gebracht.